Voor jou als kind

Voel jij je al een tijd niet zo blij of doe je dingen die je eigenlijk niet wil doen? Voel je je erg alleen, of zoek je vaak ruzie? Misschien pieker je veel of word je gepest?
… of je bent bang
… of je kunt niet goed slapen
… of je hebt iets meegemaakt en het blijft pijn doen
… of je moet steeds alles in een bepaalde volgorde doen
… of je ouders zijn gescheiden
Gaat het niet vanzelf over? Dat is helemaal niet erg en ook niet raar, want iedereen kan wel eens dat soort dingen hebben, ook grote mensen. Maar wil je er wel vanaf? Dan kan het fijn zijn als er iemand is die je kan helpen weer vrolijk te worden. Misschien moeten we samen nog onderzoeken wat er precies aan de hand is. Dat lukt vast wel. Hoe jij weer blij kan worden, gaan we samen ontdekken.

Ik zoek
een hoekje heel geheim
een plaatsje in mijn huis
waar niemand mij ooit vinden kan
en in mijn ééntje denk ik dan
weg zijn
en toch thuis

 

Deel deze informatie