Wie ben ik

Mijn naam is Noëlle van Delden en ben therapeut van ‘praktijk voor kindertherapie IKKE’. Ik volgde de opleiding tot integratieve kindertherapeut aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

Mijn werkdagen zijn  maandag, dinsdag en vrijdag. Zelf ben ik moeder van drie kinderen, die inmiddels volwassen zijn. Bijna 20 jaar geleden verruilde ik het reclamevak voor het werken met kinderen, vanuit het idee dat elk kind moet kunnen opgroeien tot een evenwichtige en zelfstandige volwassene. Daaraan draag ik met liefde mijn steentje bij op het moment dat een kind in de knel komt. Ik ben gespecialiseerd in echtscheidingsproblematiek door een aanvullende opleiding aan de Academie voor Psychotherapie te Amsterdam.”  Tevens volgde ik de opleiding als ACT therapeut.

Tevens heb ik de opleiding voor tieners en jong volwassenen in 2020 afgerond. Tieners en jong volwassenen zijn natuurlijk al meer dan welkom.

In mijn huis  is een heerlijke kamer ingericht waar kinderen, tieners en jong volwassenen zich snel op hun gemak voelen. De deur staat drie dagen per week open. Ik heb goede contacten met verschillende scholen in Heemstede en omgeving, die ik vaak betrek bij mijn werk, omdat in mijn visie de driehoek kind-ouder(s)-school nauw met elkaar is verbonden. Het geven van  workshops op scholen over opvoeding en communicatie met kinderen, waaronder ‘Praten met je kind… hoe doe je dat?’ is ook mogelijk.

Deel deze informatie