Wie ben ik

Noëlle van Delden is therapeut van ‘praktijk voor kindertherapie IKKE’. Ze volgde de opleiding tot integratieve kindertherapeut aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

Noëlle van Delden werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: “Ik ben moeder van drie kinderen, die inmiddels volwassen zijn. Bijna 20 jaar geleden verruilde ik het reclamevak voor het werken met kinderen, vanuit het idee dat elk kind moet kunnen opgroeien tot een evenwichtige en zelfstandige volwassene. Daaraan draag ik met liefde mijn steentje bij op het moment dat een kind in de knel komt. Ik ben gespecialiseerd in echtscheidingsproblematiek door een aanvullende opleiding aan de Academie voor Psychotherapie te Amsterdam.”

Tevens heb ik de opleiding voor pubers en jong volwassenen in 2020 afgerond en zal ik binnenkort mijn website daar meer over vertellen. Pubers en jong volwassenen zijn natuurlijk al meer dan welkom.

In Noëlle haar huis  is een heerlijke speelkamer ingericht waar kinderen zich snel op hun gemak voelen. De deur staat vier dagen per week open. Noëlle heeft goede contacten met verschillende scholen in Heemstede en omgeving, die zij vaak betrekt bij haar werk, omdat in haar visie de driehoek kind-ouder(s)-school nauw met elkaar is verbonden. Het geven van  workshops op scholen over opvoeding en communicatie met kinderen, waaronder ‘Praten met je kind… hoe doe je dat?’ is ook mogelijk.

Deel deze informatie